Laatste nieuws

Breaking news!

Breaking news!

Er zijn zo van die dagen dat een mens voor moeilijke beslissingen staat. Smeer ik heden choco op mijn boterham of toch maar weer speculaaspasta? Meld ik mij ziek of neem ik een dagje vakantie? En hijs ik mij weer in die veel te nauw spannende boxershort of laat ik mijn glockenspiel lustig bengelen?


Laten we het, om redenen die er verder niet toe doen, even niet over dat laatste hebben, maar over festivals en hoe ze passend af te sluiten. Lieden die het wereldje van nabij volgen, trekken hun gezicht wel eens in een zure plooi als het electrogenre ten berde wordt gebracht. ‘Als ge wilt dansen, kunt ge naar de Kokorico’, werpen ze dan op.

 Een waarheid als een met hormonen volgepropte koe, maar die zal ons aan de harige reet roesten. Het is nu eenmaal fijn om na een dagje boordevol mokerdrums, feedback en distortion de stelten vanonder je lijf te springen. Zullen u daarbij op 4 augustus vakkundig assisteren: THE SUBS!

Hebt u het liever wat rustiger? Geen nood, onze headliner op 3 augustus biedt soelaas. Het levende bewijs dat je ook zonder zware beats of killerriffs een weide naar de filistijnen kunt helpen - lang leve Gent, New York en Puerto Rico: GABRIEL RIOS!

Reacties:

Nieuwsarchief