Laatste nieuws

Let’s Roll!

Let’s Roll!

Ahoi Zeverrockaholics,

long time no see. Geen idee hoe het met u is gesteld, maar aangezien de kilte een sabbatjaar heeft genomen, huppelen wij al sinds 1 januari met de blik richting zomer door de straten.
Barricadeer alvast 8 en 9 augustus in uw agenda, want dan ontpopt Zevergem zich wederom tot het Sodom & Gomorra van Termontland. Op een bierwolk drijven, pick-uplines afvuren op schoon vrouw-/mansvolk, uitgebreid het kieken uithangen: jep, bij ons kan het allemaal.

 

Wie uw esbattementen van de gepaste soundtrack zal voorzien, blijft nog even in nevel gehuld, maar misschien maakt onze Facebookpagina u wel een tikje wijzer. De komende vijf weken vindt u er elke maandag een post die gelinkt kan worden aan een band of dj die op ons tuinfeest van jetje geeft. Iedereen die ons via personal message de juiste naam doorspeelt, maakt kans op een dagticket. Het volledige reglement leest u hieronder:

 

  1. De wedstrijd loopt van maandag 5 mei om 11 uur tot en met vrijdag 6 juni om 18 uur.
  2. Elke week post de organisatie een foto op de Facebook-pagina van Zeverrock, die gelinkt kan worden aan een van de bands of dj’s die spelen op Zeverrock 2014.
  3. Elke persoon die binnen de vier dagen de juiste band of dj doormailt naar de organisatie, maakt kans op een dagticket.
  4. Alleen personal messages via de Facebook-pagina komen in aanmerking.
  5. Bezint eer ge begint, want elke persoon mag slechts één keer per week/foto deelnemen.
  6. Uit alle juiste inzendingen trekt een onschuldige hand één weekwinnaar.

Capice?

Bon, let the games begin.

Reacties:

Nieuwsarchief