Laatste nieuws

Meer grote Belgen!

Meer grote Belgen!

Silly dansmoves voor de spiegel geoefend (check!), Iron Maiden-shirt vanonder het stof gehaald (check!), bilnaad níét gewaxt (dubbelcheck!): kan niet missen, de festivalzomer is weer in ‘t land! Geen idee hoe het met u is gesteld, maar sinds de kilte een enkeltje richting Antarctica boekte, huppelen wij in toenemende staat van opwinding door de gangen. Straks kunnen we weer uitgebreid het kieken uithangen, op Zeverrock bijvoorbeeld!

Onze jongste inzending voor het Eurovisiesongfestival zou het niet doen vermoeden, maar er wordt nog steeds aardig gemusiceerd in dit apenlandje. Komen dat met de hulp van AKS, De Mens, Geppetto & The Whales, Marco Z en Les Truttes op 3 en 4 augustus bewijzen: DJ Ilse! Sarah Ferri! Discobar Galaxie! En Das Pop!

Niet overtuigd? Wel dan hebben we nog twee kleppers in petto om u finaal over de streep te trekken. Zeggen dat we ons met overschotjes hebben laten afschepen, is de waarheid zwaar geweld aandoen. Benieuwd wie de absolute headliners zijn? Hou dan zeker onze gloednieuwe site in het oog waar al uw vragen, bekommernissen en liefdesaanzoeken als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Reacties:

Nieuwsarchief