Laatste nieuws

Ready? Set? Go!

In tijden van crisis durft een mens al eens thuis te blijven. U kunt natuurlijk altijd de polonaise inzetten met bomma Jacqueline, maar wie de grijpgrage handjes van zatte nonkel Willy bij voorkeur ontwijkt, kan gewoon het nachtleven induiken en meer dan één pintje soldaat maken... Op Zeverrock bijvoorbeeld! Klief open dus dat spaarvarken, want vanaf vandaag kunt u tickets bestellen voor ons super-de-luxe tuinfeestje.

 

Wat dat moet kosten? Geen geld, al zeggen we het zelf. Bent u van plan een dagje de esbattementen bij te wonen, dan dient u zestien flappers op tafel te gooien. Hangt u liever het hele weekend het kieken uit, dan kunt u zich voor 25 euro verzekeren van een plaatsje op onze weide. Wacht niet te lang, want op is op!

 

Net zoals vorig jaar kunt via de Zeverrock-site en onze Facebook-pagina toegangskaarten bestellen, betalen en zelf afdrukken. Elk ticket heeft zijn eigen unieke scanning, waarmee u zich tijdens het festival rechtstreeks aan de ingang kunt aanmelden. Wie zijn ticket liever in een voorverkooppunt haalt, kan daar vanaf vrijdag uiteraard ook terecht. Combi’s zullen te verkrijgen zijn in Café Boldershof (Zevergem), Bookshop Marian (De Pinte) en Bookshop ’t Zwijntje (Zwijnaarde).

 
Wie warmt op?, wie wuift uit?… allemaal vragen die opgeklaard worden in het uurrooster van onze twintigste editie. Rep je dus als de bliksem naar onze vernieuwde site www.zeverrock.be

Reacties:

Nieuwsarchief