Laatste nieuws

Showbizz Maggie

Showbizz Maggie

Ah die lekker lange zomerdagen,

we kunnen ’s avonds weer rondbanjeren in de bossen, in de hoop dat beginnend buikje weg te moffelen, de leemte na het seizoenseinde van Thuis invullen door af te stemmen op FC De Kampioenen, of gewoon in de tuin zitten luisteren naar die knus knetterende grasmaaiers.

Of mag het toch iets meer zijn? Kletst u wel eens enkele glazen alcoholhoudend vocht in uw viool? Houdt alleen het recht op roes u staande als u nergens tegenaan kunt leunen? En hangt u dus van tijd tot tijd het zwijn uit? Dan hebben we uitstekend nieuws!

Want moge Maggie De Block een week lang paardje rijden op onze knie als het niet waar is: Zeverrock zal dit jaar zoveel joie de vivre uitstralen dat zelfs de immer kwispelende Showbizz Bart er een beetje bij zal verbleken. Voegen zich bij het toch al niet minne lijstje om u op 8 en 9 augustus vakkundig naar de verdoemenis te helpen:

de dj door wie onze zweetklieren harder werken dan die van een Noord-Koreaanse strafkamparbeider (dj Keesy!), de jongens die onze handen gebarentaal doen spreken in Algemeen Beschaafd Parkinson (Safi & Spreej!) en de bard wiens riedeltjes zelfs bij Bart De Wever een glimlach om de lippen toveren (Flip Kowlier!).

Reacties:

Nieuwsarchief