Laatste nieuws

Verwacht het onverwachte

Verwacht het onverwachte

Wat was dat allemaal zeg, begin deze week. Wat een opwinding. Verwacht het onverwachte in het kwadraat. En waarom? Had Jani Kazaltzis een tong gedraaid met een lichtekooi? Zette Ian Thomas een punt achter zijn – euh - zangcarrière? Had Lesley-Ann Poppe beloofd voor eeuwig en drie dagen in de anonimiteit te verdwijnen?

Helaas, niets van dat alles. Dag Allemaal, Story en de kranten barstten uit hun kolommen omdat een allergewoonste man – genaamd Tom De Man –  tot de Voice van Vlaanderen was verkozen. En! Dat! Hadden! Ze! Absoluut! Niet! Verwacht! Zit u nog op uw niet-draaiende stoel? Wij ook.


Tijd voor echt belangwekkend nieuws. Vier nieuwe namen voor de fijnste slempartij van het land, bijvoorbeeld. Halen net als Flip Kowlier, Lady Linn en The Sore Losers op 8 en 9 augustus hun beste beentje voor u van de vleeshaak: 

 

het viertal dat rock met hoofdletter R door de aderen heeft stromen (Horses On Fire!), de man die zelfs Filip & Mathilde zou doen kwispelen van plezier (Merdan Taplak!), het meisje door wie onze bloemkooloren nog naflapperen van Zeverrock 2013 (Coely!) en Wippelgems beste exportproduct (Vos en co., aka Gorki!).

 

Zo, als u de afgelopen weken niet te vaak boven uw pot lijm hebt gehangen, weet u dat u nog vier namen te goed hebt. Maandag vindt u op Facebook alvast het laatste raadseltje, waarmee u - voor nul komma nul flappers, dat spreekt - een dagticket kunt bemachtigen.

 

Fijn weekend,
het Zeverrock-team

Reacties:

Nieuwsarchief